← Altres notícies

Càritas i Consorci Hospitalari de Vic treballaran conjuntament per ajudar els sense sostre

Càritas i el Consorci Hospitalari de Vic han signat, aquest dimarts al matí, un conveni segons el qual les dues organitzacions cooperaran de forma directa per donar suport a persones necessitades i afectades per malalties mentals. Entre els acords s’estableix la voluntat que aquestes persones necessitades, sense possibilitat d’accedir a cap recurs d’habitatge de la xarxa pública per a malalts mentals, puguin disposar d’un habitatge de l’obra social de la Caixa. Els usuaris d’aquest pis signaran un contracte i pagaran segons la seva disponibilitat.

El Consorci Hospitalari de Vic, a través d’un equip multidisciplinari de professionals de la salut mental, també es compromet a donar suport assistencial, incloent-hi supervisió domiciliària per un monitor, per tal de fer el seguiment a aquest malalts als quals es treballarà per afavorir la seva inserció social i laboral.

Les dues organitzacions, Càritas i Consorci Hospitalari de Vic obren, amb aquest conveni, una línia de col·laboració que, en el futur, es podria ampliar a partir de les necessitats que es detecti.