← Altres notícies

"Tenia ganes de retornar-vos tot el que des de l'hospital heu fet per mi"

El dimecres 22 de novembre, va tenir lloc el concert de la cantant de soul i gospel Edna Sey a l'Hospital Universitari de Vic, una activitat que s'emmarca en la programació del 30è aniversari del Consorci Hospitalari de Vic. 

L'actuació d'Edna Sey, dimecres, al vestíbul de l'Hospital Universitari de Vic no va ser un concert qualsevol. Ni per a ella ni per a nosaltres. Per als professionals del Consorci Hospitalari de Vic, era una activitat que s'emmarcava en els actes de celebració del 30è aniversari de la institució. Per a l'Edna, era una oportunitat per retornar a l'hospital tot el que els professionals van fer per ella, ara fa uns anys.

Al final de concert, les seves paraules ho reafirmaven: "Estava en deute amb els professionals del centre, em van tractar molt bé quan vaig estar ingressada i durant el procés de diagnòstic de la meva malaltia, i sempre havia volgut fer-los un regal". I el concert ho va ser. La cantant de soul i gospel, membre del conegut trio 'The Sey sisters', va oferir l'actuació 'Cançons amb ànima d'Edna Sey i Albert Bartolomé', amb un repertori emotiu i carregat de significat.

Des de la Comissió del 30è aniversari es vol agrair la generositat i la predisposició de l'Edna per venir a l'hospital. La màgia de la seva música va ser un molt bon regal d'aniversari.