← Altres notícies

Premi a la innovació per al programa de beques del Josep Roqué

La Unió Catalana d'Hospitals ha atorgat un dels Premi a la innovació en gestió al projecte de la Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu i el Consorci Hospitalari de Vic: "El Centre de dia Josep Roqué i Castell obert a tothom".

Es tracta d'un programa de beques, engegat l'any 2015, que té com a finalitat trobar noves vies de finançament a través d'entitats, empreses o benefactors individuals, que permetin a persones amb menys recursos accedir als serveis que ofereix aquest centre, ampliar la freqüència amb què acudeixen o garantir-los un àpat complet i saludable. És a dir, facilitar que els serveis d'acolliment diürn per a gent gran arribin a tots aquells que ho necessiten, independentment del seu nivell de renda.

En concret, el programa de beques del Centre de dia Josep Roqué de Manlleu ha obtingut el segon premi 'Innovació en Gestió 2017' de La Unió en la modalitat d''Innovació en polítiques d'eficiència en recursos'. El lliurament del premi va tenir lloc el passat dijous, 14 de desembre, en el marc de l'acte de cloenda de l'Assemblea General de La Unió, que va reunir als representants dels més d'un centenar d'entitats sanitàries i socials que formen part d'aquesta associació empresarial. La sotsdirectora de Dependència del CHV, Claude Protin, va rebre el guardó en nom de la institució de mans del director del Servei Català de la Salut, David Elvira. La van acompanyar en l'acte el gerent de la FHSJM, Jaume Castellano, i la directora d'Atenció Intermèdia i de la Dependència, M. Àngels Romeu.