← Altres notícies

La màgia dels Reis arriba al CHV

El 6 de gener al matí, després d'una llarga nit repartint regals a les llars, Ses Majestats els Reis d'Orient van visitar els centres del Consorci, a Vic i Manlleu. La jornada va esdevenir molt emotiva i especial i va ajudar, sens dubte, a portar màgia i il·lusió a les persones que han de viure el Nadal en un entorn hospitalari.

A l'Hospital Universitari de Vic, el president del CHV, el Sr. Jaume Portús, i el director Assistencial, Rafael Toribio, van rebre la comitiva reial a quarts d'11 del matí. Melcior, Gaspar i Baltasar van repartir regals als fills dels professionals de la casa i als nens ingressats a la unitat 1.2 de Pediatria.

L'alcaldessa de Vic i vicepresidenta del Consell de Govern del CHV, Anna Erra, acompanyava la comitiva reial, juntament amb altres personalitats de l'ajuntament.

El mateix dia de Reis, Ses Majestats van ser també a l'Hospital Sant Jaume i a la Residència Aura de Manlleu. Allà, van repartir presents per a tots els usuaris. El 5 de gener, el patge ja havia visitat el centre de dia Josep Roqué i havia fet arribar obsequis a totes les persones usuàries de l'Hospital de Dia.

La jornada va esdevenir molt emotiva i especial i va ajudar, sens dubte, a portar màgia i il·lusió a les persones que han de viure el Nadal en un entorn hospitalari.