← Altres notícies

L'ofici de cuidar. 30 anys de l'equip d'infermeria de l'HUV

Aquest dissabte 17 de febrer, tindrà lloc la presentació del llibre "L'ofici de cuidar. 30 anys de l'equip d'infermeria de l'Hospital Universitari de Vic", impulsat per les infermeres del CHV Laura Arenas, Montse Bagaria i Cristina Teixidor.

Mogudes per la seva inquietud personal i amb la perspectiva del 30è aniversari del CHV, tres professionals del Consorci Hospitalari de Vic -Laura Arenas, Montse Bagaria i Cristina Teixidor- varen encetar l'aventura de recollir 45 històries de vida, com a testimoni de l'evolució de les cures i de les relacions que s’estabeixen amb les persones que atenen.

Tota la informació que van recollir s’ha plasmat en un llibre que han titulat "L'ofici de cuidar. 30 anys de l'equip d'infermeria de l'Hospital Universitari de Vic" que surt a la llum aquest mes de febrer i que s’explicarà el proper 19 dabril en una sessió general a l’HUV.

Fem extensiva la invitació de les autores a la presentació del llibre, que tindrà lloc aquest dissabte 17 de febrer, a les 12h del migida, a l’ajuntament de Gurb, al Molí de l’Esperança.

Ben aviat, es podrà adquirir el llibre a la botigueta de l’HUV.

Bona lectura!