← Altres notícies

El Consorci Hospitalari de Vic ret homenatge a 75 professionals jubilats i veterans

La Sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic ha acollit aquest migdia l'acte que el Consorci Hospitalari de Vic organitza anualment per retre homenatge a la trajectòria dels seus professionals.

Una representació de l'equip directiu del CHV ha entregat en mà un obsequi als 19 professionals de l'entitat que es van jubilar l'any passat, i un diploma en agraïment a la seva contribució a uns altres 56 professionals que han complert 25 anys de vinculació amb la institució.

En el parlament inaugural, el president del CHV, Jaume Portús, ha volgut agrair a tots els homenatjats "el compromís i la professionalitat que han demostrat durant tots aquests anys, que ha estat clau perquè el Consorci Hospitalari de Vic hagi aconseguit els reptes que s'ha plantejat". La representant dels Comitès d'Empresa, Mireia Tobajas, ha destacat "la importància i el valor de les persones en aquesta institució". En representació del personal recent jubilat, l'infermer de Diagnòstic per la imatge Manel Sala ha pronunciat un breu i distès discurs, tot recordant que pels professionals de la salut "el comú denominador és el pacient" i ha esperonat els seus companys a mantenir sempre el compromís amb les persones.

L'acte ha acabat amb una foto de família a les escales de l'entrada principal de l'Hospital Universitari de Vic.

Enguany, l'acte d'Homenatge a la Trajectòria Professional celebrava la seva sisena edició. Al llarg d'aquests anys, s'ha reconegut a 121 persones jubilades i a 477 que han treballat durant més de 25 anys al Consorci Hospitalari de Vic.

Fotografia de grup a les escales de l'Hospital Universitari de Vic
Entrega d'obsequis i guardons als 75 professionals homenatjats
Manel Sala ha fet un discurs en nom dels jubilats