← Altres notícies

S’aixeca l’estructura del nou edifici de Rehabilitació

Aquest mes de març, s'ha iniciat la segona fase del projecte de modernització i ampliació de l'Hospital Universitari de la Santa Creu, que inclou la construcció de la nova Àrea de Rehabilitació, que gestionarà el Consorci Hospitalari de Vic.

A mesura que avança l'obra del pàrquing soterrat, al damunt s'hi han aixecat els pilars i l'estructura de formigó del nou edifici de 800 metres quadrats, en el que es durà a terme tota l'activitat de rehabilitació ambulatòria del sud d'Osona, avui repartida entre l'Hospital Universitari de Vic, la Clínica de Vic i Santa Creu, així com les valoracions de dependència i de discapacitat.

L'Hospital Universitari de la Santa Creu trasllada l'entrada i l'activitat ambulatòria

En paral·lel a la construcció de l'Àrea de Rehabilitació, s'està reformant la planta baixa de l'HUSC per crear-hi la nova i ampliada Àrea Ambulatòria, fet que obligarà a traslladar en les properes setmanes l'entrada principal del centre, la recepció i tota l'activitat ambulatòria que es realitza a la planta baixa actual.

L'accés a l'Hospital es farà per la porta a la qual s'accedeix des de la rampa exterior. Alhora, serveis com l'hospital de dia, les consultes externes i la rehabilitació ambulatòria, així com el taulell d'informació i admissions, s'ubicaran de manera provisional a l'edifici lateral annex. Aquests espais, on anteriorment hi havia la Unitat de Psicogeriatria, s'han condicionat per seguir oferint una atenció de qualitat a les persones usuàries durant els mesos que resten fins acabar les obres. També s'habilitarà un circuit degudament senyalitzat perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin accedir al centre amb ascensor.

Els pilars i l'estructura de formigó del nou edifici de Rehabilitació s'aixequen al damunt de l'obra del pàrquing soterrat