← Altres notícies

La Residència Aura inicia la climatització dels espais comuns

La Residència Aura de Manlleu posa en marxa el projecte per millorar la seva xarxa de climatització. Els treballs, que començaran el proper 4 d'abril i finalitzaran al juliol, serviran per renovar els sistemes de calefacció i per dotar de refrigeració el centre.

Les obres es realitzaran per fases, amb la voluntat que tinguin el menor impacte per als usuaris i professionals del centre. En una primera fase, el projecte contempla la climatització de tots els espais comuns: menjadors, sales d'activitats, biblioteca, espais de convivència, despatxos, gimnàs... L'actuació implicarà renovar els equips de producció de calor -es dotarà les calderes de sistemes més eficients-, instal·lar equips de generació d'aire fred i adequar la xarxa de canalitzacions. Coincidint amb les obres de millora, també se substituirà l'ascensor principal de la Residència per un de més modern i funcional.

Aquesta millora garantirà el màxim confort en qualsevol situació climatològica a les 132 persones que viuen a la Residència, els seus familiars i als professionals que en tenen cura.

Aquest dijous 15 de març, el gerent de la Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu, Jaume Castellano, i la directora de l'Hospital Sant Jaume de Manlleu - Residència Aura, M. Àngels Romeu, es reuniran amb els familiars de les persones usuàries de la Residència Aura per explicar el projecte de millora de la xarxa de climatització del centre.