← Altres notícies

El Centre de dia Josep Roqué presenta l’aplicació GerApp a les famílies

Els familiars dels usuaris del Centre de dia Josep Roqué i Castell van conèixer divendres el funcionament de l'aplicació mòbil GerApp, la nova eina que ajudarà a mantenir una comunicació ràpida, directa i continuada entre l'equip del centre i les famílies.

A més d'explicar el funcionament de l'aplicació GerApp, des del centre es va aprofitar la visita per donar a conèixer la tretzena de tallers que s'hi ofereixen, entre els quals es troben propostes diverses com els tallers de psicomotricitat, memòria, reminiscència, treballs manuals, musicoteràpia, notícies, cuina o ball, entre d'altres. Les persones usuàries van participar en diverses demostracions d'activitats i tallers manipulatius elaborats per elles mateixes amb material reciclat que els professionals del centre havien preparat a les taules de la unitat d'atenció a la dependència de la segona planta.

A l'acte de presentació hi van ser presents més d'una seixantena d'assistents entre persones usuàries i familiars del Centre de dia Josep Roqué.