← Altres notícies

Nova pràctica d'observació dels estudiants de Medicina

Aquest dijous, els estudiants de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC s’han tornat a posar la bata per acompanyar durant tot un matí als professionals en els diferents centres assistencials de la comarca.

Els estudiants han tornat a viure un dia a la consulta d'un metge/ssa, tal com ja van fer el 28 de setembre quan van estrenar la bata. La principal novetat d'aquesta ocasió ha estat que s’han començat a introduir en l'exploració física d'un pacient. S’ha demanat als alumnes una actitud activa durant la pràctica i el respecte al deure de confidencialitat expressat en el compromís prèviament signat.

La vuitantena d'alumnes de la Facultat s’han distribuït per l'Hospital Universitari de la Santa Creu, l'Hospital Universitari de Vic, l'Hospital Sant Jaume de Manlleu, i també a l'ABS Vic Sud i l'ABS de Centelles, a l'Hospital de Campdevànol i als CAP de Taradell, Vic Nord, Calldetenes, Santa Eugènia de Berga, Torelló, Manlleu.

En el cas concret de l'HUV, s’han repartit per les especialitats de Medicina Interna, Oncologia, Ginecologia, Cirurgia, Cardiologia, Reumatologia, Digestiu, Pediatria, Pneumologia, ORL, UCI, Nefrologia, i en el cas de l'HUSC i l'HSJM per les consultes de Geriatria.