← Altres notícies

Lliurament del xec del 1.150 euros per a les beques menjador del Centre de Dia Josep Roqué

L'Ajuntament de Manlleu va fer entrega aquest dijous 12 d'abril dels diners recaptats en la segona edició de la subhasta de quadres solidària de Manlleu després que la candidatura del Centre de Dia Josep Roqué fos novament l'opció més votada.

A través d'un procés de participació ciutadana, els ciutadans de Manlleu van escollir el projecte que rebria la recaptació de la subhasta de quadres del passat 22 de desembre. La consulta, oberta del 15 de febrer al 15 de març, va obtenir un total de 381 respostes vàlides, de les quals un 56,4% (215 respostes) donaven suport al projecte de les beques menjador del Centre de Dia Josep Roqué. La compra de llibres per als centres escolars va ser la segona opció més votada, amb un 23,1% dels vots (88 respostes). Finalment, l'opció del Banc d'aliments del Sarró va rebre el 20,5% dels vots (78 respostes).

El projecte de beques menjador del Centre de Dia Josep Roqué repeteix per segon any consecutiu com a proposta guanyadora del procés de participació ciutadana. L'any passat, el centre va rebre un xec amb els 3.505 euros recaptats en la primera edició de la subhasta de quadres després d'obtenir el 52% dels vots.

Durant l'acte, l'alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, i la regidora de Promoció Ciutadana, Maite Gallifa, van fer entrega del xec al gerent de la Fundació de l'Hospital Sant Jaume de Manlleu, Jaume Castellano, i a la directora de l'Hospital Sant Jaume de Manlleu, M. Àngels Romeu. Les beques reforçaran el projecte que està portant a terme el centre en l'assistència de persones amb diverses necessitats especials que hi arriben derivades dels centres sanitaris i dels serveis socials.

Des del Centre de dia Josep Roqué es vol donar les gràcies a totes les persones que han participat al procés i han confiat el seu vot a la proposta del centre.