← Altres notícies

Venda de samarretes per a la caminada contra el càncer

El CHV participa un any més en la caminada solidària "Fem el Camí al teu costat", una iniciativa impulsada pels Mossos d'Esquadra de la Catalunya Central que pretén recollir fons per finançar la lluita contra el càncer.

La recaptació es distribuirà entre els serveis d'Oncologia del Consorci Hospitalari de Vic, l'Hospital Althaia de Manresa, el Consorci Sanitari de l'Anoia i l'Hospital Sant Bernabé de Berga. L'any passat, la Caminada va reunir 1.691 participants (amb 2.183 inscrits) i va recaptar 36.409 euros, gràcies a la venda de samarretes i a l'aportació de patrocinadors.

En el cas del CHV, part dels fons recaptats es destinaran a projectes d'investigació així com a donar suport a activitats formatives dels professionals del Servei d'Onco-hematologia i a propostes de millora d'aplicacions tècniques en els processos de tractament.

Com hi puc col·laborar?

Podeu adquirir la samarreta solidària, a un preu de 10 euros i disponible en totes les talles, a l'Àrea d'Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic (planta baixa).

La caminada serà divendres 18 de maig. Sortirà a les 9:00h de la comissaria dels Mossos de Manresa i anirà fins a Montserrat (uns 24 quilòmetres).

Presentació de l'edició 2018 de la caminada, aquest dijous 19 d'abril a Manresa.