← Altres notícies

Els caps de medicina interna dels hospitals catalans s'han trobat a Sau en una jornada coordinada pel Consorci Hospitalari de Vic

Prop de trenta professionals han participat aquest divendres al Parador de Sau a la XIII Trobada de Caps dels Serveis de Medicina Interna de Catalunya" en la qual s'han debatut aspectes relacionats amb aquesta  especialitat mèdica que té un important pes específic a tots els hospitals del país. La trobada, que ha coordinat el Dr. Joan Brugués, cap de Medicina Interna del Consorci Hospitalari de Vic, ha permès als metges especialistes intercanviar experiències i debatre temes tant de caràcter organitzatiu del servei com d'àmbit clínic.

La inauguració de la Trobada l'han presidit Antoni Mirambell, president del Consorci Hospitalari de Vic; el Dr. Vicenç Fonollosa, president de la Societat Catalana Balear de Medicina Interna; el Dr. Antoni Anglada, director gerent del Consorci Hospitalari de Vic i el propi Dr. Joan Brugués.

La voluntat expressada explícitament pels promotors de la Trobada és que pugui tenir continuitat per tal de cohesionar aquest col·lectiu. El propi president de la Societat Catalana Balear de Medicina Interna ha dit que "hi ha necessitat de fer aquesta reunió i tal com diu en Mirambell serà bo que es repeteixi".