← Altres notícies

Més d'un centenar d'alumnes imaginen el sistema sanitari del futur

El Consorci Hospitalari de Vic va participar, el divendres 11 de maig, a la quarta edició del Repte Empresa, que forma part del projecte 'Empresa i formació, creant els llaços del futur' de Creacció. Els 113 nens i nenes de 5è i 6è de primària que hi van participar van focalitzar l'atenció en el sector sanitari.

La sessió va consistir en crear dinàmiques col·laboratives en què els participants proposaven idees consensuades pel grup, amb el títol general de 'La salut: Consorci Hospitalari de Vic'. El cap de servei de Pediatria del CHV, Dr. Pere Domènech, va proposar als alumnes reptes que anaven enfocats a fomentar la creativitat i innovar en l'àmbit sanitari. Es va treballar, per exemple, en la creació d'una campanya publicitària perquè els infants i joves mengin de manera saludable, o bé es va fer un exercici d'imaginació per pensar com serà l'hospital del futur.

Les escoles que hi van prendre part van ser el Col·legi Santa Caterina de Vic, la FEDAC Vic -Pare Coll, l'escola Terra Nostra d'Olost i l'escola Lluçanès de Prats.

El Repte Empresa l'organitza el Consell Empresarial d'Osona, Creacció i la UVic-UCC, amb el suport de la Institució Puig-Porret i la col·laboració de la Diputació de Barcelona. La iniciativa va arrencar el 2014 amb el Grup Bon Preu, i va continuar amb la complicitat de la Cooperativa Plana de Vic i Calidad Pascual.

Més informació