← Altres notícies

‘Històries de vida’ a la Residència Aura

La Residència Aura i l'Institut Antoni Pous i Argila de Manlleu van celebrar aquest divendres 18 de maig la cloenda del projecte 'Història de Vida', una iniciativa que ha permès que l'alumnat del cicle formatiu d'Atenció a les Persones en Situació de Dependència conegués les vivències i inquietuds de la gent gran amb entrevistes als residents del centre.

La iniciativa facilita la relació individual amb els usuaris perquè els futurs professionals coneguin detalls de la seva vida, quins aspectes valoren més en el seu dia a dia i quines són les seves preferències i projecte en aquesta etapa del cicle vital en què es troben. Alhora, l'activitat permet a la Residència Aura seguir avançant en la implantació progressiva del model d'Atenció Integral i Centrada en la Persona (AICP).

A l'acte de cloenda, els alumnes van ajudar a portar els residents a la sala d'actes de l'Hospital Sant Jaume de Manlleu, on els van obsequiar amb detalls diversos com pòsters, llibrets o vídeos que recullen moments de cada trobada interpersonal.

En el marc de l'acte, la Fundació Mútua General de Catalunya va presentar als assistents la seva campanya solidària d'origamis, uns ocells de papiroflèxia d'origen oriental, en la qual hi ha participat l'institut Antoni Pous. L'Hospital va rebre un diploma com a centre col·laborador i es va cedir una caixa plena d'origamis per repartir-los entre tots els usuaris i decorar els espais de la Residència Aura.