← Altres notícies

El Centre de dia Josep Roqué de Manlleu compleix 15 anys

Fa 15 anys, va néixer a Manlleu el centre de dia Josep Roqué com un servei d'acolliment diürn que ofereix atenció individualitzada i integral tant per a persones amb baixa dependència com per a persones amb diferents graus de demència. Actualment atén un total de 72 usuaris.

Per commemorar el quinzè aniversari del centre, al llarg de tota aquesta setmana es celebren diferents activitats. El dilluns 4 de juny es va fer una arrossada amb presència de les persones usuàries i autoritats del Patronat de la Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu, del Consorci Hospitalari de Vic i dels Amics de l'Hospital. El dinar es va tancar amb una copa de cava i bufant les espelmes d'un pastís per celebrar els 15 anys del centre. L'alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, i la regidora de Gent Gran, Carme Trillas, han aprofitat per fer un reconeixement a les professionals que tenen cura de les persones del centre.

El dimarts 5 de juny, al matí, es va fer una sortida amb trenet per Manlleu i a la tarda una actuació de la coral 'Les Veus del Ter'. El dijous, podran gaudir d'una actuació del grup 'Play-back' de la gent gran de Torelló; i divendres, per tancar les festivitats d'aquest aniversari, els infants de l'escola bressol Els Picarols visitaran el centre per compartir amb les persones usuàries l'actuació del cantautor Joan Usart.

El centre és propietat de la Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu, entitat sense ànim de lucre amb més 130 anys d'història al servei de la salut de les persones, que en l'actualitat en té encomanada la gestió al Consorci Hospitalari de Vic. L'equip de professionals que té cura dels usuaris duu a terme un programa d'atenció orientat a mantenir les seves capacitats i habilitats, oferint, a la vegada, suport i formació a les seves famílies.