← Altres notícies

Tornen les Jornades R+D+I TIC Salut i Social a Vic

Els dies 27 i 28 de setembre, Vic acollirà la 8a edició de les Jornades R+D+I TIC Salut i Social, un espai de debat i d'intercanvi d'experiències amb experts d'arreu del país sobre l'aplicació de les TIC a l'àmbit de la salut i el benestar social.

L'edició d'enguany, la tercera consecutiva a Vic, ha escollit com a lema 'Tecnologia i Humanisme: Teràpies digitals'. Enguany, recupera el format de dos dies de durada i ja ha obert tant el procés d'inscripció com el de presentació de pósters i projectes tecnològics sobre el repte 'Teràpies digitals'. El programa alterna espais d'exposició de projectes, interrelació d’iniciatives i càpsules de comunicació amb diverses taules rodones.

Els temes de debat serviran per compartir coneixement sobre com s'apliquen les teràpies digitals en l'àmbit de les neurociències, com es poden humanitzar les organitzacions a través de les tecnologies o quines experiències tecnològiques es poden trobar a dia d'avui en la salut i el benestar social. Les jornades també inclouran lliurament de premis a les millors propostes presentades.

Les Jornades R+D+I TIC Salut i Social es celebraran a l’edifici El Sucre de Vic i estan organitzades per la UVic-UCC (Càtedra TIC Salut i Càtedra Serveis Socials), la Fundació TIC Salut Social, el CHV, la FHSC, l'ICS, l'EAP de Vic, l'EAP d'Osona Sud, Alt Congost i l'ABS de Centelles i la Fundació Althaia, mentre que la FORES en gestiona la secretaria tècnica.

  • 8a edició Jornades R+D+I TIC Salut i Social: "Tecnologia i Humanisme: Teràpies digitals"
  • 27 i 28 de setembre
  • Edifici El Sucre (Vic)
  • http://www.jornadesrdi.cat