← Altres notícies

Els usuaris de la Residència Aura ja gaudeixen de la nova climatització

La setmana passada es va completar la instal·lació de la nova xarxa de climatització de la Residència Aura de Manlleu. Una millora que garanteix el màxim confort en qualsevol situació climatològica a les 132 persones que viuen al centre, als seus familiars i als professionals que en tenen cura.

Els treballs han servit per renovar la xarxa de calefacció i per dotar de refrigeració tots els espais comuns: els diversos menjadors, les sales d'activitats, la biblioteca, els espais de convivència, els despatxos, el gimnàs... En concret, s'han instal·lat equips de generació d'aire fred a totes les plantes i s'ha adequat el conjunt de la xarxa de canalitzacions.

Les obres van començar a principis d'abril i s'han realitzat per fases per reduir les molèsties i la incidència en el dia a dia d'usuaris i professionals.

Finalitzada la nova climatització, la Residència Aura ha posat en marxa ja la segona millora d'instal·lacions prevista per aquest any: la substitució de l'ascensor principal per un de més modern i funcional.