← Altres notícies

L’Aura i el Josep Roqué col·laboren amb el Cantabars

La Festa Major de Manlleu comença aquest divendres 3 d'agost amb el Cantabars, el primer acte de Fes-te Jove. Tant usuaris de la Residència Aura com els del Centre de dia Josep Roqué han participat en la preparació del material que es dona als participants de l'activitat.

La Residència Aura ha repetit la seva col·laboració amb la Comissió de Fes-te Jove tornant a enfilar els 2.000 gots de plàstic que els joves porten penjats del coll amb un cordill. D'aquesta manera, persones usuàries de la residència treballen la motricitat fina a través de l'acció de passar el cordill per un forat petit del got i fent el nus posterior.

El Centre de dia Josep Roqué també s'ha sumat a aquesta col·laboració i aquest any alguns dels seus usuaris han doblegat els fulls dels cançoners, els petits llibrets que recullen les cançons que es canten durant la rua. Com a la residència, aquesta activitat millora la motricitat fina dels usuaris mitjançant el procés de doblegar per la meitat els fulls de paper perquè tinguin forma de fullet.

Bona acollida dels actes de Sant Jaume

L'HSJM va celebrar la festivitat de Sant Jaume el passat dimecres 25 de juliol amb un concert de la coral filipina UP Manila Chorale i l'espectacle "Le Petit Cabaret". El dia abans, també es va inaugurar l'exposició de pintura del resident Ramon Bruch, i el divendres es va celebrar una sessió de ball amb música de Marcel·lí Druguet.

Usuàries de la Residència Aura enfilant gots
Usuàries del Centre de dia Josep Roqué plegant cançoners
Imatges dels diversos actes celebrats amb motiu de la festivitat de Sant Jaume