← Altres notícies

Aldees Infantils premia el vessant solidari del CHV

El Consorci Hospitalari de Vic ha estat guardonat pel seu suport i col·laboració continuada amb els programes que Aldees Infantils SOS Catalunya desenvolupa per ajudar els infants, adolescents, joves i famílies més vulnerables.

El reconeixement, que van recollir en nom del CHV les doctores Isabel Ramon, directora d'Àmbit Ambulatori i Serveis Comunitaris, i M. Àngels Romeu, directora d'Atenció Intermèdia i de la Dependència, es va entregar aquest passat dijous 20 de novembre a l'Ajuntament de Barcelona, en el marc de l'acte "Solidaris amb la infància", que van organitzar conjuntament el consistori barceloní i Aldees Infantils coincidint amb el 25è Aniversari de la Convenció dels Drets de l'Infant.

El Consorci Hospitalari de Vic manté amb Aldees Infantils SOS un acord de col·laboració pel qual, entre altres, els voluntaris d'aquesta organització no governamental duen a terme diverses campanyes informatives i de sensibilització al llarg de l'any a cadascun dels centres assistencials que gestiona el CHV, a més de contribuir a la promoció d'aquestes iniciatives entre els seus professionals.

Aldees Infantils SOS és una ONG que acull nens i nenes en situació de risc. El seu àmbit d'intervenció és mundial i compta amb vuit aldees a l'Estat, una de les quals està ubicada a Sant Feliu de Codines.