← Altres notícies

Arrenquen els actes de celebració del Dia Mundial de la Salut Mental

Un any més, el Consorci Hospitalari de Vic participa en l'organització del programa d'activitats per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra el proper 10 d'octubre. El programa, que s'allargarà amb activitats fins al novembre, s'enceta aquest dissabte 29 de setembre amb una Americana de pàdel per la Salut Mental, que es realitzarà al Club Tennis Vic, de 9 a 14h.

El lema escollit per aquest any és "Sumem salut mental" i pretén donar importància a la consideració de la salut mental com una realitat no només individual, sinó també col·lectiva, i la necessitat que tota la societat treballi en la seva prevenció i en la lluita contra l'estigma dels trastorns mentals.

El programa d'activitats té propostes diverses que van des de conferències, exposicions i la projecció d'una pel·lícula, fins a diverses iniciatives impulsades per les biblioteques de la comarca o les portes obertes a Osonament i la inauguració de la seva cafeteria i espai artístic BioArtCafè.

Els actes al voltant del Dia Mundial de la Salut Mental a Osona han estat organitzats conjuntament pel Consorci Hospitalari de Vic, Osonament (FCMPPO), l'Associació de Familiars de Malalts Mentals d'Osona i la Universitat de Vic - UCC.