← Altres notícies

Els tallers d’estimulació cognitiva a l’HSJM guanyen un dels Premis La Salle Educació

Cinc alumnes de La Salle de Manlleu van participar el curs passat en un projecte de voluntariat a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu que ha estat reconegut aquest mes d'octubre als Premis La Salle Educació, celebrats a Sant Celoni el passat 20 d'octubre.

La participació de les alumnes als tallers d'estimulació cognitiva va consistir en la visita al centre hospitalari cada dimarts a la tarda, des del gener fins al juny, per ajudar en la preparació d'aquestes activitats de memòria i manualitats adreçades als usuaris de l'Hospital de dia.

El voluntariat als tallers està emmarcat dins el projecte FAIG APS que desenvolupa l'escola a 4rt d'ESO a través d'una metodologia de treball cooperativa, per projectes i seguint les pautes d'Aprenentatge Servei (ApS), en què els alumnes donen un servei a les entitats i institucions de Manlleu, cobrint les necessitats reals de l'entorn, alhora que adquireixen uns aprenentatges significatius.

En l'entrega de premis, les alumnes van fer una presentació sobre la relació intergeneracional i van explicar que encara continuen en contacte amb la gent gran amb qui van treballar.

La col·laboració entre La Salle Manlleu i l'HSJM fa anys que es porta a terme i seguirà tenint continuïtat amb la participació d'estudiants del centre a les activitats de l'Hospital de Dia.

Les alumnes Judith Bermúdez, Paula Carbonell, Mònica Navarrete, Paula Olmo i Binto Solé recullen el premi