← Altres notícies

Primera trobada anual del Grup de Recerca en Cronicitat

Una cinquantena de persones van assistir, aquest mes de novembre, a la primera trobada anual del Grup de Recerca en Cronicitat de la Catalunya Central (C3GR), un grup reconegut recentment per l'AGAUR i integrat per professionals del CHV i la FHSC, així com d'altres centres i institucions.

La jornada, que va tenir lloc el 8 de novembre a la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, va servir per fer balanç de la trajectòria, l'activitat i els resultats assolits durant l'últim any. També va comptar amb la participació de dos experts en recerca, Marta Otero i Marco Inzitari, coordinadors respectivament dels grups TR2LAB de la UVic-UCC i Re-FIT del Vall d'Hebron Institut de Recerca - Universitat Autònoma de Barcelona. Tots dos van fer reflexionar sobre la importància de desenvolupar una trajectòria personal de recerca i també sobre l'entorn facilitador que suposa el fet de pertànyer a un grup d'investigadors.

El C3GR estrena web i newsletter

La jornada de treball d'aquest mes de novembre "ha estat molt profitosa i ha servit per acabar de posar els fonaments del grup de recerca", tal com afirma el coordinador del grup, Dr. Jordi Amblàs. A banda, ha estat el marc idoni per presentar també nous canals de comunicació del grup: una pàgina web, un perfil de Twitter i una newsletter semestral.

El Grup de Recerca en Cronicitat de la Catalunya Central (C3GR) va estar reconegut el setembre de 2018 per l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca com a Grup de Recerca Emergent.