← Altres notícies

L’Hospital de Manlleu celebra la Festa del Voluntariat

L'Hospital Sant Jaume de Manlleu va organitzar aquest dimarts 11 de desembre un emotiu acte en reconeixement a totes les persones i associacions que participen en el programa de voluntariat del centre.

Aquests voluntaris -més de 50 cada any- col·laboren de forma continuada o esporàdica en les activitats que es duen a terme a l'Hospital, a l'Hospital de dia, a la Residència Aura i al Centre de dia Josep Roqué i Castell, i representen un suport molt important per millorar la qualitat de vida de les persones usuàries d'aquests serveis.

El reconeixement va comptar amb la presència de 70 voluntaris i va començar a les 11 del matí a la sala d'actes de l'Hospital amb el parlament de la Dra. Isabel Ramon, responsable del programa de responsabilitat social corporativa del Consorci Hospitalari de Vic (CHV), qui va destacar que "fer voluntariat és una mostra de valors, solidaritat i compromís per part de persones que donen el seu temps als altres". Tot seguit, Tina Vivo, treballadora social del CHV, va agrair i reconèixer la feina de tots els voluntaris: "vingueu setmanalment o alguns cops a l'any, la vostra col·laboració és molt important".

Després dels parlaments inicials, es va lliurar un obsequi als voluntaris presents a l'acte i a totes les entitats que en donen suport, i es va fer una fotografia de grup amb tots els participants. La festa es va tancar amb una copa de cava pels assistents després d'una sessió de música i ball a càrrec de Joan Usart.

Voluntariat al Consorci Hospitalari de Vic

El Consorci Hospitalari de Vic compta amb un programa de voluntariat que es desenvolupa, en especial, a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu. Els voluntaris també donen el seu suport a la Residència Aura i al Centre de dia Josep Roqué i constitueixen un col·lectiu de suport fonamental per complementar la tasca que realitza l'equip de professionals dels centres. La gran majoria dels voluntaris han rebut una formació específica d'iniciació al voluntariat.

L'objectiu de la celebració, de fet, va ser doble: d'una banda, reconèixer la tasca de tots els voluntaris actuals i, de l'altra, captar-ne de nous. Qui estigui interessat en ser voluntari a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu, pot adreçar-se a la seva Unitat de Treball Social, o bé presencialment o trucant al 93 852 00 00 (extensió 7190).