← Altres notícies

Els Reis d’Orient fan parada a Vic i Manlleu

Un any més, l'Hospital Universitari de Vic i l'Hospital Sant Jaume de Manlleu van celebrar, el matí del 6 de gener, la seva particular diada de Reis per dur l'alegria del Nadal i els regals a cada centre.

A Vic, Ses Majestats es van instal·lar al vestíbul per donar en mà els seus regals als familiars dels professionals del CHV i, més tard, van visitar els nens i nenes ingressats a la planta de Pediatria i els pacients de la UCI en companyia del president del CHV, el Sr. Jaume Portús, i el cap de Medicina Interna i coordinador de Serveis Mèdics, Rafael Toribio.

A Manlleu, la comitiva reial va visitar les diferents unitats d'hospitalització, on van saludar als pacients i familiars presents a les zones comunes i també van entrar a diferents habitacions per visitar les persones que ho havien sol·licitat. A més, van ser rebuts amb molta emoció pels pacients que es trobaven a la unitat de Psicogeriatria.

Els tres reis van comptar amb la companyia de les regidores de l'Ajuntament de Manlleu Carme Trillas i Maite Gallifa i van fer un petit parlament quan es va acabar la missa a la Sala d'actes. Després de passar per l'Hospital, Melcior, Gaspar i Baltasar van visitar la Residència Aura, on també van tenir una càlida rebuda per part dels usuaris.

La comitiva dels Reis de l'Orient en una fotografia amb professionals de Manlleu
Els Reis de l'Orient al seu pas per la UCI de l'Hospital Universitari de Vic.