← Altres notícies

Inscripcions obertes per a un curs d’educació en l’asma

El 15 i el 16 de febrer, l'Hospital Universitari de Vic acollirà el XV Curso para Educadores en Asma, adreçada a pediatres, metges de família, infermeres i tots els professionals de la salut que assisteixen als nens asmàtics.

Les inscripcions estaran obertes fins al 10 de febrer, tenen un cost de 60 euros i s'han de fer a través del web de la FORES -que en gestiona la secretaria tècnica-. Les places del curs son limitades i s'admetran per ordre d'inscripció.

L'objectiu del curs és millorar els coneixements i les competències, des del punt de vista educatiu, dels professionals sanitaris que atenen els nens-adolescents asmàtics i les seves famílies. D'aquesta manera, els assistents adquiriran habilitats per transmetre informació sanitària, coneixeran diversos escenaris en l'educació dels pacients amb asma i aprendran a desenvolupar un pla d'acció individualitzat per al nen asmàtic.

La formació és internacional i semipresencial (amb una part presencial i una altra online) i està organitzat pel Servei de Pediatria del CHV amb el suport de la Societat Catalana de Pediatria i l'aval del Grupo de Asma y Educación de la Sociedad Española de Neumología Pediátrica (SENP).