← Altres notícies

Jornada de portes obertes per a futurs residents

L'HUV acollirà, el proper 10 d'abril, la jornada de portes obertes per a futurs residents de Medicina i Infermeria amb l'objectiu que puguin conèixer de més a prop el centres i el model de formació sanitària especialitzada del CHV.

JORNADA DE PORTES OBERTES 

Dia: 10 d’abril de 2018

Hora: 10h

Lloc: Sala d’actes de l'Hospital Universitari de Vic


La jornada està dirigida als futurs residents de Medicina i Infermeria interessats en les següents especialitats:

  • Mèdiques: Medicina Interna, Psiquiatria, Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Geriatria i Medicina Familiar i Comunitària.
  • Infermeres: Ginecologia i Obstetrícia i Atenció Familiar i Comunitària

La jornada de portes obertes començarà a les 10h amb la presentació a la sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic, on es donarà tota la informació principal sobre el model formatiu, les característiques del centre (assistència des del primer dia, proximitat, atenció personalitzada i progressiva, metodologia ABP) i els avantatges de fer la residència als centres del CHV.

Després de la presentació, els tutors i residents de cada especialitat faran una acollida personalitzada als residents i els ensenyaran els respectius serveis, mentre posen al seu abast tota la informació sobre els itineraris formatius, la metodologia docent i l'atenció continuada.