← Altres notícies

Conferència de Francesc Torralba en el marc del Pla d’Igualtat del Consorci Hospitalari de Vic

El filòsof, teòleg i reconegut escriptor Francesc Torralba, impartirà una conferència al Consorci Hospitalari de Vic el proper dilluns, 26 d’abril. L’acte, adreçat a professionals del CHV, s’emmarca en el Pla d’Igualtat d’oportunitats d’homes i dones del consorci i aquest serà l’eix central de la xerrada.

Francesc Torralba és professor de la Universitat Ramon Llull de Barcelona i alterna la seva activitat docent amb l’ofici d’escriure, imparteix conferències i forma part de diferents comitès d’ètica. Al llarg de la seva trajectòria professional ha rebut diferents premis, ha publicat més d’una cinquantena de llibres, publica en diverses revistes especialitzades i també és molt present als mitjans de comunicació. En la seva vessant d’escriptor ha publicat diversos llibres que han esdevingut best- sellers, com ara “L’art de saber escoltar” o “Intel·ligència espiritual”. La conferència es farà a les 13h. a la Sala d’Actes de l’Hospital General de Vic.

Pla d’Igualtat al CHV
L’any 2008 el Consorci Hospitalari de Vic (CHV) va elaborar el Pla d’Igualtat d’oportunitats entre dones i homes, acció prevista en el pla estratègic de responsabilitat social corporativa, seguint les disposicions de la Llei Orgànica 3/2007 de 22 de març per a la igualtat efectiva de dones i homes. Aquesta llei estableix que les empreses estan obligades a respectar la igualtat d’oportunitats i a adoptar mesures per fomentar i integrar la igualtat d’oportunitats entre dones i homes en l’àmbit laboral.

El Pla d’igualtat del CHV, amb una vigència de tres anys, té com a objectiu principal integrar la igualtat d’oportunitats entre dones i homes en l’organització a través de la implantació d’accions correctores per a corregir els desequilibris detectats i per prevenir futures desigualtats, garantint l’aplicació del principi d’igualtat d’oportunitats en tots els processos de l’empresa. La igualtat d’oportunitats, en definitiva, ajuda a construir un projecte professional coherent que respecta els drets de les persones treballadores, tot fomentant la seva integració a l’empresa en igualtat de condicions.