← Altres notícies

Orientem els futurs tècnics d’Atenció a Persones en Situació de Dependència

Representants de la Residència Aura i el Centre de dia Josep Roqué i Castell van participar a la 3a Jornada de Serveis a la Comunitat organitzada per l'Institut Antoni Pous i Argila de Manlleu.

La 3a Jornada de Serveis a la Comunitat, celebrada el dimecres 27 de febrer, va servir per posar en contacte alumnes dels cicles formatius de l'Institut Antoni Pous i Argila amb professionals de l'àmbit de l'Educació Infantil, la Integració Social i l'Atenció a la Dependència.

A la tarda, i a través d'un format de taules professionals amb participació de diverses entitats, membres de la Residència Aura i el Centre de dia Josep Roqué i Castell van assessorar els estudiants del cicle formatiu de Tècnic d'Atenció a Persones en Situació de Dependència (TAPSD). Els alumnes van expressar les seves inquietuds i dubtes i van conèixer de més a prop quin és el perfil professional que es necessita als diversos centres.

Durant el matí, els alumnes dels diversos cicles formatius van assistir a diverses xerrades celebrades al Museu del Ter.

El Consorci Hospitalari de Vic i la Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu han participat a les jornades de Serveis a la Comunitat des de la primera edició, l'any 2016, amb l'objectiu d'ajudar els futurs TAPSD en la seva incorporació al món laboral.

Programa de les taules professionals per a TAPSD