← Altres notícies

El Consorci Hospitalari de Vic ret homenatge a 31 professionals jubilats i veterans

L'acte ha reconegut la contribució del personal que es va jubilar o que va complir 25 anys de vinculació al CHV durant l'any passat.

La Sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic ha acollit aquest migdia l'acte que el Consorci Hospitalari de Vic organitza anualment per retre homenatge a la trajectòria dels seus professionals.

Una representació de l'equip directiu del CHV ha entregat en mà un obsequi als 15 professionals de l'entitat que es van jubilar l'any passat, i un diploma en agraïment a la seva contribució a uns altres 16 professionals que han complert 25 anys de vinculació amb la institució.

En el parlament inaugural, el president del CHV, Jaume Portús, ha parlat de la jubilació com una "etapa d'alliberament per a un vida diferent i per afrontar nous projectes" i ha fet un repàs a les novetats en inversions i equipaments que properament es posaran en marxa i que, segons ha assegurat, "refermen el compromís de la institució per seguir millorant en els sistemes de treball i en la qualitat assistencial dels pacients".

Per la seva banda, la directora de Recursos Humans, Sara Manjón, ha agraït als jubilats "l'empenta, el compromís i la dedicació" i els ha recordat que, com a referents que són, deixaran "una empremta que perdurarà per sempre en l'organització". Adreçant-se als treballadors que compleixen 25 anys a l'empresa, ha afegit que "el CHV té molts reptes per endavant i els professionals sou l'element imprescindible per fer-los possible".

La representant dels Comitès d'Empresa, Mireia Tobajas, ha posat en valor aquest premi de fidelització als professionals i els ha encoratjat a seguir endavant perquè "encara ens queda molta feina per fer", ha conclòs. L'encarregada de pronunciar el discurs en representació del personal recent jubilat ha estat Antònia Pujol, una persona polifacètica que amb 34 anys a l'empresa ha passat per departaments tan diversos com cuina, compres i magatzem: "De tots aquests anys, he après moltes lliçons però em quedo sobretot amb les persones, els companys, les emocions i l'entusiasme".

L'acte ha acabat amb una foto de família a les escales de l'entrada principal de l'Hospital Universitari de Vic.

Enguany, l'acte d'Homenatge a la Trajectòria Professional celebrava la seva setena edició. Al llarg d'aquests anys, s'ha reconegut a 136 persones jubilades i a 493 que han treballat durant més de 25 anys al Consorci Hospitalari de Vic.

Entrega d'obsequis i guardons als 31 professionals homenatjats
Antònia Pujol ha fet un discurs en nom de les persones recent jubilades
Fotografia de grup a les escales de l'Hospital Universitari de Vic