← Altres notícies

Parèntesi: l'espai de diàleg sobre salut mental i addiccions

El proper dijous 21 de març, tindrà lloc una nova sessió de Parèntesi, l'espai de diàleg sobre salut mental i addiccions que organitzen el CHV, Osonament i l'Associació de Familiars de Malalts Mentals d'Osona. El tema del col·loqui serà 'Com cuidar la teva salut emocional durant l’embaràs i el postpart'.

La sessió tindrà lloc a les 18:30h a la sala polivalent de l'edifici d'Osonament i anirà a càrrec d’Estel Soto, psiquiatra especialitzada en l’etapa perinatal i responsable de la consulta de psiquiatria perinatal d’Osona Salut Mental. Soto és també la creadora del projecte Sóc Mare – Benestar emocional durant l’embaràs i el postpart.

Parèntesi ofereix una sèrie de sessions obertes a persones usuàries, famílies i població general per compartir experiències i coneixements en relació als diferents aspectes associats a la salut mental i les addicions.

Les trobades, impulsades pel Consorci Hospitalari de Vic, l'Associació de Familiars de Malalts Mentals d'Osona i Osonament, tenen lloc cada dos mesos a la sala polivalent del nou edifici d'Osonament, situat davant d'Osona Salut Mental.

Més informació