← Altres notícies

El CHV organitza la Jornada Catalana de Diagnòstic Prenatal Ecogràfic

La ciutat de Vic acollirà per primera vegada la vint-i-setena edició de la Jornada Catalana de Diagnòstic Prenatal Ecogràfic, una cita que organitza cada any un hospital diferent de Catalunya. Enguany, és el torn del Consorci Hospitalari de Vic.

La jornada tindrà lloc el divendres 29 de març, entre les 8:00h i les 15:00h, i preveu l'assistència de prop de 200 ginecòlegs de tot el país que podran seguir l'exposició oral i la posterior discussió d'una vintena de casos clínics vinculats amb el diagnòstic prenatal ecogràfic.

A través del debat sobre casos pràctics, es pretén que la jornada sigui dinàmica, interactiva i participativa i, alhora, facilitar que els ginecòlegs puguin ampliar coneixements sobre tècniques diagnòstiques i malalties poc prevalents, tot compartint experiències i resultats.

L'acte inaugural comptarà amb la presència de la directora assistencial del CHV, Dra. Rosa M. Morral, la cap de Ginecologia, Dra. Assumpta Colomer, la ginecòloga i directora de la jornada, Dra. Núria Estopinyà, així com el primer tinent d'alcalde de Vic, Josep Arimany.

L'organització de la jornada compta amb la col·laboració de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, la Secció Ecografia i Medicina Fetal de la Societat Catalana d'Obstetrícia i Ginecologia, i l'ajuntament de Vic.