← Altres notícies

Juga i aprèn a gestionar residus a Manlleu

L'Ecoestació del Consell Comarcal d'Osona fa parada a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu el dimecres 3 i el dijous 4 d'abril per assessorar professionals, usuaris i familiars en la gestió de residus i fomentar la recollida selectiva.

La proposta didàctica de l'Ecoestació està oberta a tota la ciutadania de Manlleu i anima a la participació individual o grupal de tothom, entre ells els professionals i usuaris del centre i de la Residència Aura, a través de tallers lúdics, qüestionaris i tot tipus de jocs per conèixer quines millores es poden aplicar en la gestió dels residus. D'aquesta manera, l'estona que passi cada persona a l'espai serà divertida i adaptable a la seva disponibilitat.

Les noves tecnologies tenen un paper cabdal a aquest espai interactiu, que té el suport de tècnics de Recollida de Residus d'Osona. L'espai compta en tot moment amb projecció de vídeos i una visita virtual a una planta de triatge, a més de tauletes amb les quals participar en diversos jocs i qüestionaris.

La presència de l'Ecoestació a l'HSJM s'inclou en el marc de la Setmana Ambiental de Manlleu, que enguany se celebra de l'1 al 7 d'abril. El dimecres, l'Ecoestació ha estat oberta en horari de matí, de 9:00 a 15:00 hores, mentre que el dijous s'hi pot anar en horari de tarda, de 15:00 a 20:00 hores.