← Altres notícies

Tret de sortida dels BCN Salut Games

Aquesta setmana ha començat la segona edició dels BCN Salut Games, una competició esportiva solidària adreçada als hospitals catalans. Dotze professionals del Consorci Hospitalari de Vic representaran la institució sanitària vigatana en les categories de pàdel, gimcana urbana i running.

Laura Barcons, Sònia Reig, Sebastià Alfonso, David Compte, Pep Pla i Miquel Vilardell han format tres equips per representar el CHV en aquests Jocs Olímpics solidaris del sector de la salut. El sorteig ha col·locat les tres parelles als grups C, E i F, i jugaran els partits de la fase de grups al Sant Just Pàdel Club, a Sant Just Desvern, El passat dimecres 3 d'abril van jugar els primers partits i el proper dimecres 10 d'abril continuaran la fase classificatòria, de 16:00 a 18:00 hores.

El proper dissabte 6 d'abril participaran en la Gimcana Urbana cinc professionals del CHV: Montse Cotilla, Anna Fidalgo, Maribel Pérez, Berta Serrallonga i Estel·la Trias. La prova començarà a la plaça de la Catedral de Barcelona, a les 10:00 h.

Finalment, el CHV també tindrà representació a la cursa de running que es farà el dissabte 27 d'abril. Hi participarà Anna Fuster.

Els BCN Salut Games no són una competició d'elit, sinó una oportunitat de compartir una experiència amb els companys des d'una perspectiva diferent a la del dia a dia.

A banda del pàdel, la gimcana urbana i el running, també hi haurà tornejos de bàsquet, futbol sala i bowling i competició de zumba. L'aportació solidària dels participants del Consorci es destinarà a la propera edició de la Marató de TV3 .

Desitgem molta sort a tots els participants!

Representants del CHV a la categoria de pàdel durant la jornada de competició del passat dimecres