← Altres notícies

‘Històries de vida’ a la Residència Aura

La Residència Aura i l'Institut Antoni Pous i Argila de Manlleu van celebrar fa unes setmanes la cloenda del projecte 'Història de Vida', una iniciativa que ha permès que l'alumnat del cicle formatiu d'Atenció a les Persones en Situació de Dependència conegués les vivències i inquietuds de la gent gran amb entrevistes als residents del centre.

La iniciativa facilita la relació intergeneracional entre les persones usuàries de la residència i els alumnes i ajuda a que els futurs professionals coneguin detalls de la seva vida, quins aspectes valoren més en el seu dia a dia i quines són les seves preferències i projecte en aquesta etapa del cicle vital en què es troben. Alhora, l'activitat permet a la Residència Aura seguir avançant en la implantació progressiva del model d'Atenció Integral i Centrada en la Persona (AICP).

La novetat d’aquesta edició va ser que durant les entrevistes inicials, i com a pas previ a la recollida d’informació dels usuaris, els alumnes també van explicar la seva pròpia història de vida als residents per donar-los a conèixer les seves vivències.

A l'acte de cloenda, celebrat el 26 de març, els alumnes van obsequiar els residents amb detalls diversos com àlbums, fotos i altres elements que tenien relació amb la seva història de vida i amb la trobada interpersonal.