← Altres notícies

Venda de samarretes per a la caminada solidària contra el càncer

El CHV participa un any més en la caminada solidària "Fem el Camí al teu costat", una iniciativa impulsada pels Mossos d'Esquadra de la Catalunya Central que pretén recollir fons per finançar la lluita contra el càncer.

La recaptació es distribuirà entre els serveis d'Oncologia del Consorci Hospitalari de Vic, l'Hospital Althaia de Manresa, el Consorci Sanitari de l'Anoia i l'Hospital Sant Bernabé de Berga. En aquests cinc anys, gràcies a les aportacions dels patrocinadors i la venda de més de 13.200 samarretes s'ha aconseguit recaptar 109.661 euros per a la lluita contra el càncer

En el cas del CHV, només amb els fons recaptats la caminada de l'any 2018 es van aconseguir 6.952 euros. La idea és que la recaptació es pugui destinar a projectes d'investigació i a l'aplicació de millores tècniques en els processos de tractament, així com a donar suport a activitats formatives dels professionals del Servei d'Onco-hematologia.

Com hi puc col·laborar?

Podeu adquirir la samarreta solidària, a un preu de 10 euros i disponible en totes les talles, a l'Àrea d'Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic (planta baixa).

La caminada serà divendres 10de maig. Sortirà a les 9:00h de la comissaria dels Mossos de Manresa i anirà fins a Montserrat (uns 24 quilòmetres).