← Altres notícies

L’Hospital de Manlleu celebra la Diada de Sant Jordi

La Comissió de Lleure de l'Hospital Sant Jaume va instal·lar una tómbola en una parada de Sant Jordi a la plaça Fra Bernadí de Manlleu per vendre els productes artesanals que les persones usuàries fan durant l'any.

La gran afluència de gent que passejava pel centre neuràlgic de Manlleu durant la diada i la implicació de les voluntàries -tres antigues treballadores del centre- va permetre recaptar un total de 724 euros, quantitat que es destinarà integrament al material, activitats i espectacles que proposa la Comissió de Lleure.

Aquesta Comissió integra els serveis d'Hospital de Dia, Residència Aura i Centre de dia Josep Roqué i Castell i funciona mitjançant un sistema d'autofinançament. Els voluntaris desenvolupen una part important de les activitats de lleure dels centres, un fet que permet reduir significativament les despeses que suposarien aquestes activitats. A canvi, se’ls obsequia amb algun detall fet pels usuaris amb material comprat per la mateixa comissió o bé mitjançant l’organització d’alguns berenars, un fet que també serà possible gràcies a la recaptació del passat 23 d’abril.