← Altres notícies

Bons resultats dels nostres esportistes als BCN Salut Games

Professionals del Consorci van participar el passat mes d'abril a les proves de pàdel, gimcana urbana i running de la competició solidària BCN Salut Games. A pàdel, la parella formada per Pep Pla i Sebastià Alfonso va arribar a quarts de final, i a running Anna Fuster va ser sisena.

La fase final de pàdel, disputada el passat 28 d'abril, va reunir els vuit millors equips de la fase de grups, entre els quals hi havia la parella formada per Pla i Alfonso. L'encreuament va enfrontar el CHV amb un equip del Parc Taulí. Malgrat intentar-ho, no es van poder classificar per a semifinals després de perdre per 11 jocs a 2. Prèviament, a la fase de grups, també hi van participar dues parelles més del CHV, formades per Laura Barcons i Sònia Reig, i per David Compte i Miquel Vilardell.

A la competició de running, disputada el passat dissabte 27 d'abril, Anna Fuster va aconseguir una meritòria sisena posició amb un temps total de 25 minuts i 5 segons en una prova en què s’hi van inscriure més d’una seixantena de participants. El dissabte 6 d'abril també hi va haver representació del CHV a la Gimcana Urbana que es va fer pels carrers del Barri Gòtic de Barcelona. Hi van participar les professionals del Consorci Montse Cotilla, Anna Fidalgo, Maribel Pérez, Berta Serrallonga i Estel·la Trias.

L'aportació solidària de tots els participants de la competició ha arribat als 6.470 euros i es destinarà a una desena d'accions solidàries.

Enhorabona per tot l'esforç! L’any vinent, hi tornarem. Animeu-vos a participar-hi!

Sebastià Alfonso i Pep Pla al partit de quarts de final
Anna Fuster, a primera fila amb el dorsal 24, a la prova de running
Les professionals del CHV en una de les proves de la gimcana urbana