← Altres notícies

Mireia Subirana dirigirà la Càtedra de Serveis Socials

El Departament de Benestar Social i Família i la Universitat de Vic han renovat el conveni de col·laboració per fomentar la recerca en el marc de la Càtedra de Serveis Socials. La directora de Cures del Consorci Hospitalari de Vic en serà la nova directora acadèmica.

El nou acord dota la Càtedra de Serveis Socials de la UVic d'un finançament basal molt rellevant per als propers tres anys, amb l'objectiu que dugui a terme dues grans tasques: una destinada a proveir el sistema català d'una estratègia de país en el marc dels serveis socials, i una altra orientada a treballar amb el món social des d'una perspectiva metodológica i a impulsar l'R+D en aquest sector.

Per completar aquest nou impuls, també s'ha renovat la direcció de la Càtedra. La seva nova directora acadèmica serà la Dra. Mireia Subirana, directora de Cures del Consorci Hospitalari de Vic i degana de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar; mentre que la direcció executiva recaurà en Albert Serra, director de l'Institut de Governança i Direcció Pública d'ESADE.

Des de la seva posada en marxa l'any 2010, la Càtedra de Serveis Socials, la primera d'aquest àmbit a Catalunya, ha esdevingut un dels principals referents per als professionals dels serveis socials del país, promovent un servei de qualitat en l'àmbit de la formació, la recerca aplicada i la transferència de coneixement en el sector dels serveis socials. L'acord s'ha presentat avui 20 de novembre, en un acte presidit per la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, i el rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña.