← Altres notícies

La nostra APP ja permet modificar l'hora de visita des del mòbil

El Consorci Hospitalari de Vic acaba de llançar una nova versió -la tercera- de la seva aplicació mòbil per seguir fent més accessible la informació als pacients i facilitar les gestions en línia.

La principal millora que incorpora l'APP és que ara, a més de poder consultar tota la nostra programació de visites i de proves, també permet modificar directament des del mòbil el dia i l'hora assignats per a la visita amb l'especialista. Una opció que està disponible per a la majoria d'especialitats, excepte aquelles que requereixen una programació més complexa.

La nova versió de l'APP està disponible per a sistemes operatius Android i Apple. Es pot descarregar o actualitzar gratuïtament a les botigues d'aplicacions Google Play i Apple Store o accedint des del mòbil o tauleta a www.chv.cat/informacio-tramits/app-mobil/.

Més fàcil, més a prop

L'aplicació mòbil del CHV es va posar en marxa a mitjans del 2015 i, en l'actualitat, compta amb 3.032 usuaris registrats. A través d'aquest canal, pacients i usuaris poden accedir des del seu mòbil o tauleta, de manera fàcil, segura i personalitzada, als serveis en línia relacionats amb l'assistència sanitària.

Entre les múltiples funcionalitats, l'APP permet als usuaris registrats consultar i modificar l'horari de les visites amb l'especialista, veure les proves diagnòstiques que tenen programades o revisar la seva situació en la llista d'espera quirúrgica -tant la data d'alta com el temps estimat en què els faran la intervenció-. A més, inclou utilitats d'accés públic -sense haver d'estar registrat- com geolocalitzar el centre on hem d'anar o consultar en temps real l'espera prevista per ser atès a Urgències de l'Hospital Universitari de Vic, entre d'altres.

L'objectiu del CHV és ampliar progressivament les funcionalitats que ofereix l'APP, en una aposta per potenciar els canals en línia i així arribar al creixent nombre d'usuaris que utilitzen el mòbil com a principal eina d'informació.