← Altres notícies

Vine a conèixer els nostres projectes d'innovació

Com fer realitat una idea? Què cal perquè s'acabi transformant en una millora per a la salut de les persones? Amb el lema "Innovem? Convertim les idees en salut", el dia 18 de juny el Consorci Hospitalari de Vic organitza una nova edició de la seva Jornada d'Innovació en l'àmbit de l'atenció sanitària i social.

Amb un format renovat i dinàmic, la Jornada comptarà amb tres blocs de contingut per donar a conèixer què fem i, alhora, quines eines tenim els professionals de la salut per innovar sigui quin sigui el nostre àmbit de treball o de coneixement.

La conferència central anirà a càrrec del Dr. Gil Rodas, responsable de l'Àrea Mèdica del Barça Innovation Hub, cap de la Unitat de Medicina de l'Esport de l'Hospital Clínic - Hospital Sant Joan de Déu i professor associat clínic de la Universitat de Barcelona, qui explicarà l'experiència del Barça Innovation Hub com a model de laboratori d'innovació per fer avançar la medicina esportiva.

A continuació, la directora de Transferència del Coneixement del CHV, la Dra. Núria Roger, presentarà el nou Model d'Innovació que està impulsant la nostra institució des de principis d'any. En la part final de la Jornada, vuit professionals del CHV explicaran en format càpsula els projectes d'innovació que estan desenvolupant en l'actualitat i l'impacte que poden tenir a nivell assistencial.

  • JORNADA D'INNOVACIÓ 2019
    Innovem? Convertim les idees en salut
  • Quan: Dimarts 18 de juny de 2019, de 13 a 15 h
  • On: Hospital Universitari de Vic. Sala d'actes