← Altres notícies

El Centre de dia Josep Roqué de Manlleu compleix 16 anys

Fa 16 anys, va néixer a Manlleu el centre de dia Josep Roqué com un servei d'acolliment diürn que ofereix atenció individualitzada i integral tant per a persones amb baixa dependència com per a persones amb diferents graus de demència. Des d’inici d’any, el centre ha atès un total de 80 persones usuàries.

Per commemorar el setzè aniversari del centre, al llarg de tota aquesta setmana se celebren diferents activitats.

El dimarts 4 de juny tindrà lloc una tarda de balls en línia, a càrrec dels alumnes de La Salle de Manlleu. El dimecres 5 de juny, al matí, es farà una sortida amb trenet per Manlleu. El dijous dia 6, tindrà lloc una arrossada per a la celebració oficial de l'aniversari, amb presència de les persones usuàries, l’alcalde en funcions, Àlex Garrido, i autoritats del Patronat de la Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu, del Consorci Hospitalari de Vic i dels Amics de l'Hospital. El dinar es tancarà amb una copa de cava, bufant les espelmes d'un pastís i un petit obsequi elaborat per les persones usuàries per a tots els presents. Per últim, el divendres 14 de juny, al matí, els infants de l'escola bressol Els Picarols visitaran el centre per compartir amb les persones usuàries l'actuació del cantautor Joan Usart.

El centre és propietat de la Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu, entitat sense ànim de lucre amb més 130 anys d'història al servei de la salut de les persones, que en l'actualitat en té encomanada la gestió al Consorci Hospitalari de Vic. L'equip de professionals que té cura dels usuaris duu a terme un programa d'atenció orientat a mantenir les seves capacitats i habilitats, oferint, a la vegada, suport i formació a les seves famílies.