← Altres notícies

Tretze metges i tres llevadores es formaran com a especialistes al CHV

El perfil docent del Consorci Hospitalari de Vic (CHV) ha fet que aquest 2010 tretze Metges Especialistes en Formació i tres Llevadores Internes en Formació escollíssin el CHV com a centre per a la seva formació. Els metges han pogut escollir, en les darreres setmanes, un hospital que s’adeqüés a les seves expectatives.

El CHV fa 20 anys que porta a terme aquesta tasca de formació postgrau amb la corresponent acreditació del Ministeri d’Educació.

L’acte de benvinguda als nous MIR s’ha fet aquest divendres, 21 de maig, a la Sala d’Actes del Consorci i, igual que en anys anteriors, també s’ha fet l’acte de comiat als professionals que han acabat la seva especialitat.

Com a novetat, aquest any s'incorporarà un Metge Especialista en Formació d'Anàlisi Clínica i la resta d’especialitats seran un de Ginecologia i Obstretrícia, un de Psiquiatria i Salut Mental, un de Medicina Interna, un de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i també vuit de Medicina de Família i Comunitària (MFiC). De llevadores Internes Residents n'hi haurà tres.
Els professionals que han acabat l’especialitat han estat dos metges de Medicina Interna, un de Psiquiatria, un de Laboratori, un de Geriatria, tres de Medicina Comunitària i Família i tres Llevadores