← Altres notícies

Música de cambra a l'Hospital Universitari de Vic

Els alumnes de la IV Acadèmia Internacional de Quartets van portar la música clàssica a la sala d’actes de l’Hospital Universitari de Vic el dilluns 22 de juliol. L’acte es va celebrar en el marc del conveni “Art i Salut”, que promou la programació d’activitats artístiques obertes a la ciutadania en els centres sanitaris.

El concert va ser gratuït i va anar a càrrec de diversos grups d’alumnes de la IV Acadèmia de Quartets de Vic que s’estan formant amb les indicacions dels quartets catalans Gerhard i Casals. A més de pujar a l’escenari de la sala d’actes, els joves músics també van fer un petit tastet al vestíbul del centre hospitalari. Aquest concert és la primera activitat que ha tingut lloc al CHV en el marc del conveni “Art i Salut” signat el mes de maig amb l'Ajuntament de Vic per apropar la cultura als professionals, pacients i familiars i obrir els espais a la ciutadania en general.

D'esquerra a dreta, la regidora de Salut Pública i Igualtat de l'Ajuntament de Vic, Núria Vergés, i la directora assistencial del CHV, Dra. Rosa Morral