← Altres notícies

Tota l'activitat del CHV, a la Memòria corporativa 2018

Ja està disponible la Memòria 2018 del Consorci Hospitalari de Vic, a través de la qual podeu consultar de forma interactiva les principals dades d'activitat i els fets destacats del darrer any a nivell assistencial, de responsabilitat social i de coneixement.

El nostre dia a dia és procurar als pacients la millor atenció en tot el que afecta a la seva salut. Però, perquè això sigui possible, hi ha molts aspectes de la nostra activitat dels que hem de tenir cura. Aquesta Memòria 2018 és una mostra de les múltiples dimensions que té la nostra institució i del valor que aportem a la societat: a nivell assistencial, per suposat, però també de coneixement i de responsabilitat social.

Més àgil i accessible

A l’apartat ‘Una mirada al 2018’, podeu fer un repàs a l’any en tres flaixos: el balanç a càrrec del president i el gerent, una infografia amb les xifres més representatives i una selecció de les notícies més destacades.

Un any més, editem la Memòria en format web responsiu: un sistema en línia i adaptable a tots els dispositius, amb el que volem acostar tot allò que fa la nostra entitat i el valor que aportem a la societat de la manera més dinàmica, oberta i accessible possible.

Esperem que hi trobeu tot allò que pugui ser del vostre interès.