← Altres notícies

La realitat virtual centrarà la IX Jornada R+D+i TIC Salut

Ja estan obertes les inscripcions a la novena edició de la Jornada R+D+i TIC Salut, que tindrà lloc el 23 d'octubre l'edifici El Sucre de Vic i que enguany tindran com a temàtica central la realitat virtual, una tecnologia que està transformant el present, també en l'àmbit de la salut.

Les jornades tenen com a objectiu potenciar la visibilitat dels agents clau del sector TIC i salut, i s'erigeixen com una plataforma de referència per a la transferència de coneixement, que contribueix a alinear els mons de la recerca, l'empresa i l'assistència per convergir en solucions de més alt valor afegit. Després que l'any passat se celebressin unes jornades més extenses de dos dies, en aquesta ocasió tornarà a prendre el format d'un sol dia. La jornada té com a objectiu compatir experiències concretes de realitat virtual que ja s'estan aplicant als sectors de salut, i per establir un diàleg entre professionals del sector, empreses i administracions per avaluar el procés d'incorporació de la realitat virtual en aquest àmbit.

La UVic-UCC coorganitza les jornades juntament amb la Fundació TIC Salut Social, el Consorci Hospitalari de Vic, l'Institut Català de la Salut, la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, l'EBA Vic, l'EBA Centelles i la Fundació Althaia. També compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vic, la Càtedra de Serveis Socials i la Facultat de Medicina de la UVic-UCC, la Diputació de Barcelona, ACCIÓ, Innovation FORUM, COPLEFEC, M4Social i la taula d'entitats del tercer sector a Catalunya com a partners estratègics, així com amb la secretaria tècnica de la Fundació d'Osona per a la Recerca i l'Educació Sanitàries (FORES).