← Altres notícies

Setmana del clima: junts contra el canvi climàtic

Aquest mes de setembre van ser protagonistes la Cimera sobre Canvi Climàtic i les vagues mundials liderades pel moviment Fridays for Future. L'emergència climàtica és un fet i governs, empreses i organitzacions -unes més que altres- s'estan comprometent a impulsar iniciatives que ajudin a frenar l'escalfament global. Tots hem de decidir en quina mesura hi prenem part. Saps què estem fent al CHV?

Al Consorci Hospitalari de Vic estem fermament compromesos amb el medi ambient. Des de l'any 2000, quan vam instaurar la primera política ambiental, no hem deixat de treballar per millorar la nostra relació amb l'entorn.

Com a novetat, enguany hem establert noves clàusules ambientals en les contractacions que garantiran, per exemple, disposar d'un punt de recàrrega autònom (plaques solars) per a vehicles elèctrics i més places per a bicicletes als aparcaments de l'Hospital Universitari de Vic. Així mateix, estem duent a terme la substitució progressiva de les lluminàries per llums LED i estem enjardinant l'entorn dels recintes sanitaris amb plantes autòctones.