← Altres notícies

Xerrades informatives a les embarassades, al Consorci Hospitalari de Vic

Al Consorci Hospitalari de Vic s'oferirà, a partir del proper dimecres, 7 de juliol, una xerrada mensual adreçada a totes les dones de la comarca que estiguin embarassades. L’objectiu és oferir una visió global de tot el procés del part i el postpart, des de totes les disciplines mèdiques. Per això en la xerrada hi intervindran professionals com llevadores, un obstetra, un anestesista i un pediatre, que explicaran quines seran les seves funcions durant l’estada de la dona a l’hospital.

Les xerrades estan adreçades a dones que siguin ateses tant en l’àmbit privat com en el públic. A més, les llevadores dels centres d’atenció primària de tota la comarca també informaran a les seves usuàries sobre la possibilitat d’assistir-hi.

Les xerrades es faran el primer dimecres de cada mes a la sala d’actes del Consorci Hospitalari de Vic, de les 19h.30 a les 21h. i l’exposició dels professionals tindrà una durada d’uns 40 minuts. La resta de temps serà per preguntes i dubtes que puguin tenir les dones embarassades.

Les xerrades les organitza el Consorci Hospitalari de Vic, juntament amb l’ASSIR (Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva) d’Osona, que forma part de  l’Institut Català de la Salut (ICS).