← Altres notícies

Arrenquen els actes de celebració del Dia Mundial de la Salut Mental

Un any més, el CHV participa en l'organització del programa d'activitats per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra el proper 10 d'octubre.

El programa, que s'allargarà amb activitats fins al novembre, va començar el dissabte 5 d’octubre al Club Tennis Vic amb una Americana de pàdel. Les activitats continuen aquest dimarts 8 d’octubre amb una sessió del Cineclub Vic que comptarà amb un col·loqui a càrrec de la psiquiatra del CHV M. José Álvarez. 

El programa d'activitats té propostes diverses que van des de conferències i xerrades, fins a diverses iniciatives impulsades per les biblioteques de la comarca o l’espectacle benèfic “Jo bé, i tu?” a favor d’Osonament. L’espectacle s’inspira en la lectura de l’obra “Un món feliç” (1932) d’Aldous Huxley, s’ha creat col·lectivament amb persones ateses al centre i compta amb la direcció artística d’Arnau Tordera.

El lema escollit per aquest any és "Parlar i escoltar salva vides", d'acord amb la temàtica sobre el suïcidi escollida en la celebració internacional del Dia Mundial. Els actes al voltant del Dia Mundial de la Salut Mental a Osona han estat organitzats conjuntament pel Consorci Hospitalari de Vic, Osonament (FCMPPO), l'Associació de Familiars de Malalts Mentals d'Osona (AFMMO), ActivaMent Osona, la Universitat de Vic - UCC i l’Agència de Salut Pública de Catalunya.