← Altres notícies

L'Ajuntament de Manlleu organitza la primera Jornada Sociosanitària d'Osona

La Residència Aura de Manlleu acollirà, divendres 25 d'octubre, la celebració de Cuida'm, la primera Jornada Sociosanitària d'Osona. Una trobada per posar en valor la funció dels centres residencials de la comarca i dels seus professionals, per aprendre a partir de tallers i bones pràctiques i per donar a conèixer les oportunitats laborals en aquest àmbit.

La primera part de la Jornada, dirigida en exclusiva a professionals del sector, comptarà amb la inauguració a càrrec de la directora del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, Mercè Garau, amb la ponència ‘La Validació, una proposta per a tot l'equip interdisciplinari’, a càrrec del formador Raül Vilar, i amb la intervenció del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Chakir El Homrani, al voltant de les 13:00 hores.

Bones pràctiques, tallers i speed dating laboral

A partir del migdia, la jornada es vertebrarà en més d'una vintena de ponències curtes en què professionals de diferents residències, institucions i centres formatius explicaran bones pràctiques en l'àmbit sociosanitari i quina formació cal tenir per treballar al sector. Des de la Residència Aura s'impartiran les xerrades: ‘Model ACP. Què és?’ (17:00 h) i ‘Professionals de referència. Què fem?’ (17:50 h).

En paral·lel, el centre acollirà diversos tallers, entre ells el Bingo intergeneracional (15:30 h) que conduirà l'equip de la Residència Aura. A més, hi haurà una sessió d'speed dating perquè persones que busquen feina puguin parlar amb els responsables de les residències.

Cuida'm. I Jornada Sociosanitària d'Osona és una activitat organitzada per l'Oficina de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manlleu.